HET APPARTEMENT

Op een heuvel, in een oude olijfboomgaard hebben wij ons huis gebouwd met een aangrenzend gastenverblijf. Dit is te huur als appartement met een oppervlakte van 55m2. Het geheel heeft een adembenemend, panoramisch uitzicht over de Pagasitische Golf waar visserbootjes, zeilboten en de verderop gelegen eilandjes het gevarieerde schouwspel van de dag vormen. In het voor -en naseizoen zijn er zelfs dolfijnen te bewonderen vanaf het terras. Bij zonsop -en ondergang kunt u er genieten van steeds weer anders gekleurde luchten; als schilderijtjes in dit door ons zo gekoesterde stukje Griekenland. Als de nacht dan invalt is het één grote sterrenzee.  

Indeling

Via het terras vindt u de toegang tot het appartement wat geheel gelijkvloers is. Direct bij binnenkomst ziet u de open keuken en de woonkamer met eettafel, (bed)bank en een open haard.
Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar zowel het overdekte terras aan de zijkant als het onoverdekte terras aan de voorkant. Op het overdekte terras staat een eettafel met 4 stoelen en heeft u uitzicht op zowel de tuin als de baai. Op het onoverdekte terras staan 2 ligstoelen die u o.a. uitnodigen om van het uitzicht op de baai te genieten. Vanzelfsprekend is er een grote parasol aanwezig om ook hier, indien gewenst, schaduw te creëren. Verderop in de tuin staan nog 2 ligstoelen. 
De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en stortdouche. Ernaast vind u een 2 persoons slaapkamer.

Faciliteiten

Buiten: tuin, parkeerplaats, 2 terrassen, 4 ligstoelen en een buitendouche.

Binnen: de keuken is voorzien van o.a. een magnetron/oven, keramische kookplaat, afwasmachine, waterkoker, citruspers en koffie apparaat. 

Zowel binnen als buiten WIFI.