GASTENBOEK

Door Petra opgewacht en het laatste stukje naar het huis gereden. En toen het huis, met dat overweldigende uitzicht. Ieder moment van de dag anders, maar altijd rustgevend.
Cyril en Aty Wullems

Het appartement is met veel zorg en goede smaak ingericht en daardoor voel je je als gast welkom.
Lysbeth en Piet Antuma

Fijn huis! Prachtige omgeving, het mooiste uitzicht, onvergetelijke zonsondergangen, prachtige heldere zee, stenen, schelpen, zon, heerlijk eten, alsof je in de tijd terug gaat, heerlijke pleintjes, te veel om op te noemen.
Saskia, Jan-Willem, Fannie en Billie

Aan drie zijden van het huis hebben we kunnen zitten als we de zon in onze toet wilden hebben. De hangmat moeten we ook niet vergeten, ook die heeft zijn rol kunnen vervullen. Heerlijk! De rust is overweldigend! Net als het uitzicht op zee! Dat verandert meerdere keren per dag door het draaien van de zon en was iedere keer wéér een schitterend plaatje. De olijfbomen rond jullie huis munten door hun ouderdom ook uit in schoonheid.En dan moet ik vooral het bed niet vergeten. Dat is van uitmuntende klasse!
Marjan en Jacques Schermer

Bij een aanblik op het fantastische huis verdween onze moeiheid op slag, er ontstond een glimlach die er de hele week niet meer af ging! Bedankt voor de rust die we kregen en nogmaals een groot compliment voor dit smaakvol ingerichte huis.
Judith en Gerben Vermoen op huwelijksreis

Wij vonden het hier helemaal geweldig. Het huis is prachtig en de omgeving nog mooier. Kortom wij voelen ons hier helemaal thuis. Tot de volgende keer want we komen zeker terug. 
Lucette ter Borg, Anette, Max en Ibi                                                  

Wij begrijpen heel goed dat jullie verliefd zijn geworden op deze plek. Zelfs als het weer minder is blijft het uitzicht weergaloos. En wat is het hier groen; zo zagen wij Griekenland nog niet eerder. Wij hebben 3 wandelwegen gevonden naar Lafkos waar we de beste bakker van Pilion ontdekten. Laatste avond, morgen met zwaargemoed terug naar de dagelijkse beslommeringen in Amsterdam.
Mirriam en Marike

Veel gebruik gemaakt van de aanwezige boeken.
Christel van Egmond en Neeltje Bakker

Pilion-Pikilia, een sfeervol met smaak en vooral liefdevol ingericht appartement. En completer ingericht dan welk Grieks appartement ook in onze Griekenland ervaringen. Een week lang mogen verblijven in een deel van een landhuis. rust, rust en nog eens rust. Alleen maar fluitende vogels en zoemende bijen (af en toe een auto en s'avonds een paar honden). Dit is het paradijs! Wij hebben enorm genoten en willen graag nog eens jouw gasten zijn.
Jeanny en Ruud

Voor de derde keer in Pilion. Steeds een andere plaats aan gedaan. Genoten van het huis, de omgeving en de vrijheid. Heerlijk zo'n bibliotheek in huis, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Prachtige wandelingen gemaakt uit het blauwe wandelboek. We hebben weer volop van het Griekse leven genoten!
Marijke en Nico Schuyt

De droom hield 11 dagen stand! We hebben met z'n 4-en genoten! Over nog geen 12 maanden zijn we weer hier. We verheugen ons er nu al op! Bedankt voor alle goede zorgen.
Marlies, Christel, Max en Lizzy

Na een lange en vermoeiende reis ontving Petra ons in Argalasti. Een echt aandoend Grieks dorp, veel drukte en lawaai, toeterende auto's en brommers. Het appartement was sfeervol en mooi ingericht, we voelden ons er direct thuis. Het bergdorp Lafkos met zijn mooie dorpskern en nauwe straatjes had een unieke sfeer. Zo hadden wij het nog niet eerder ervaren in Griekenland. Het is zeker niet uitgesloten dat wij in de toekomst nog een keer terug komen in Pilion Pikilia.
Ans, Piet, Tess en Nora

We hebben genoten van een heerlijke vakantie, een zomerpaleisje. Wat een mooie omgeving. We hebben dagtochten naar Athene en Delphi gemaakt en een rondje Pilion. En natuurlijk veel gezwommen. We komen zeker terug.
Stefan, Joke, Ewoud en Hedwig Tjepkema

We hebben genoten van deze heerlijke plek. Werkelijk er ontbreekt niets aan. Chorto is het pareltje van Pilion.
Sophie, Jan en Maria

Voor de tweede keer in het apartement van Monique. Leuk om Petra weer te zien. En we hebben fantastisch weer gehad. Na het slechte weer in Nederland echt een vitaminestoot. We hebben ook enkele keren heerlijk brood gekocht in Lafkos, wat tevens een leuk dorpje is om te bezoeken. Verder hebben we wederom genoten van het comfort in en om het huis. Kortom genoten van het Griekse leven.
Cyril en Aty Wullems

We hebben vooral genoten van de mooie stranden en het snorkelen. Eline heeft heerlijk paardgereden en Jeroen heeft nog diepzee gedoken. Wat heeft God Griekenland mooi gemaakt hè!
Jeroen en Eline Schermer

Het voelde als thuiskomen. Dank je wel dat we weer (in 2011 waren we er ook) jouw gasten mochten zijn. We moeten weer naar huis, ook dat is goed maar toch het voelt als omgekeerde heimwee. Graag komen we terug. Hier zijn is voor ons: het Grote Genieten!!!
Ruud en Jeanny

We nemen het allemaal mee naar Nederland in smaak, geur, gevoel...We willen je nogmaals bedanken dat je het allemaal wilt delen op de manier zoals je dat doet. Valentina & Candice hebben hier een wereldvakantie gehad en ook wij hebben heerlijk kunnen "Grielaxen". Heel graag tot ziens!
Gert-Jan, Karin, Valentina en Candice

Wat leuk om jou te ontmoeten en hier even te mogen leven als 2 blanke Grieken die steeds bruiner en steeds meer relaxed worden.
Jeanet en Marco

Geweldige week gehad hier; helemaal tot rust gekomen na stessvolle periode. Huis is perfect en de omliggende natuur blijft fascineren, geen moment is hetzelfde. Geen enkele negatieve ervaring. Dit was onze eerste vakantie in Griekenland maar het smaakt naar meer!
Pien en Pieter Breuker

Het was heerlijk in jullie huis van de rust en 'zijn' te zijn.
Kees en Jolanda

Hoogtepunten voor ons: Damouchari (Mama Mia opnames),een niet geplande rit door de bergen vanwege verkeerde afslag, steile, niet geasfalteerde weg met prachtige vergezichten. Lambinou en dichtbij het strand van Paou...zo mooi! En dan Kottes: een vreedzaam vissersplaatsje waar de tijd heeft stilgestaan. Graag komen we nog een keer!
Wilma en Rob

Fantastisch wandelgebied, zo veel pittoreske dorpjes, al die mooie, oude olijfbomen, tja, wat wil een mens nog meer...
Ron en Nettie

We hebben genoten van je prachtige gastenverblijf maar vooral van de gastvrijheid van jou en je man. De dolfijnen hebben we gespot. Dankzij jouw goede tips diverse strandjes en restaurants bezocht. We wensen iedereen die na ons komt net zo'n fijn verblijf in Pikilia.
Hans & Annita

Dankzij je schitterende verblijf hier is het experiment van twee "zwervers" om meer dan drie weken op één plek te blijven zeer geslaagd.
Petra en Peter

Het was spannend om naar Pilion en jouw appartement te gaan, maar je site beloofde veel goeds! Het is top geweest: het appartement, het fenomenale uitzicht en jouw warm onthaal! We hebben er enorm van genoten en kunnen maar moeilijk afscheid nemen. We komen in ieder geval graag weer!
Harry en Marie-José

We hebben twee hele fijne weken vakantie beleefd en begrijpen nu jouw enthousiasme voor deze prachtige streek. Pilion is echt genieten en dat hebben we met volle teugen gedaan. We gaan uitgerust weer terug!
Liselotte en Rob

Een jaar later hebben we weer een week in Pilion Pikilia gelogeerd en wederom zeggen we : "tot ooit!".
Hans & Annita

s' Morgens na het wakker worden is de verrassing compleet, het is nóg mooier dan de foto's op de site, het huis, het uitzicht...Welke weg je ook inslaat in de omgeving, het is overal mooi!
Dick en Sjaan

Wat een schitterend huis, wat een plek, wat een uitzicht, geweldig! Het voelde door jouw zorg en toewijding ook als thuis. Het was genieten in alle opzichten. De omgeving heeft ons ook enorm geboeid, zo veel mooie plekjes om te zwemmen en te genieten van geuren en kleuren. Altijd een terrasje in de buurt met een plataan of tamme kastanje die verkoeling biedt. We komen graag een keer terug in een jaargetijde met een temperatuur om te wandelen, de kalderimi's op.
Janneke en Johanna

Ik weet nu al dat het lezen/koffiedrinken/kletsen/ontbijten op het terras erg ga missen. Dat plekje is gewoon af. Helemaal top. Je geeft ons het gevoel dat we bijzondere gasten zijn en dat vind ik heel bijzonder!
Rainier en Marie-Louise